torstai 30. tammikuuta 2014

Tyttö vai poika?

Ei mitään väliä meille! Kaikki todistetusti erinomaisesti rakenneultrassa ♡ Pää, jalat, kädet. .. ja sormi, joka meni pikkuisen nenään! Voi nytkö saa alkaa opettamaan jo tapakasvatusta ;-)
Pallo ja maha kasvavat, raudan lisättyäni päiväsatsiin (oli hp jo 109..) sain jälleen omanoloiseni energian takaisin :-)
Muutimme viikko sitten uuteen kotiimme ja remppailut siellä vielä jatkuvat hetkisen, mutta olo on kevyt, mieli rohkean avara ja se juttu; meille tulee oikea vauva! Rakas Pallo oli jo 450g ja 22cm ♡


Kaikki hyvin. Ei paremmin voisi ollakaan. Illalla jälleen tuunailemaan vauvan kehtoa. ♡

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuulla että teillä on kaikki hyvin :) Olisi kiva jos kertoisit useimmin kuulumisia ja ajatuksiasia, niitä olisi kiva lukea :)! Kaikkea hyvää teille jatkoon!

Tuulen kuiskaus kirjoitti...

Kiitos Anonyymi viestistäsi! Tämä blogi muodostui aikaisemmin henkireiäkseni selvitä päivästä seuraavaan, välillä saman päivän ja saman tunninkin aikana ajatuksia tuli niin paljon, että ne eivät meinanneet pysyä sisällä vaan ne oli pakko jakaa. Ja tämä oli siihen paras paikka. Nyt kuitenkin oloni on tasainen, elämä alkanut mennä takaisin raiteilleen ja kiitänyt pikajunan lailla eteenpäin sellaista vauhtia, että en meinaa uskoa olevani omassa elämässäni. Siksi täällä on ollut hieman hiljaista. Haluan kuitenkin tuoda tämän tarinamme loppuun asti luettavaksi niille lukijoille, joiden kanssa olen tätä matkaa jo pitkään taivaltanut. Oman blogini nimen mukaan, siihen saakka vähintään.

Iloisia päiviä sinullekin! Toivottavasti vielä vaihdetaan ajatuksia!