sunnuntai 25. elokuuta 2013

Touhuja.

Nyt olen uskaltanut jälleen vähän touhuta. Kotiamme laittaneena, rakennellen, suunnitellen, sisustaen ja pohdiskellen olen lisännyt tahtiin vieläpä pihan laittoa ja kottikärryjen siirtelyä paikasta toiseen. Tätä olen tarvinnut; terapiaa joka näkyy omina kätteni jälkinä! Mutta silti teen vain vähän, hiljalleen ja muistaen kantavani mukanani jotain elämän arvokkainta. Jotain, mikä on vieläkin minussa. Tiedän sen, mitään ei ole poistunut minusta näkemättäni, vaikka sellaisia pelokkaita ajatuksiakin on tullut matkaan.

Jossain välissä viime syksynä käydessäni vähän väliä ultrauksissa ja ollessani vielä yksityisenpuolen asiakkaana kirpaisi lääkärikäynnit niin älyttömän paljon, että huokaisin miehelleni hankkivani oman ultrausvälineen sauvoineen päivineen kotiini. Nyt tämä naurettava asia on tullut uniini :D
Olen nähnyt jo useampana yönä unta, että * on pukeutunut alkionsiirron biologin vaatteeseen (käsineet, puku, suojain, hattu, yms.) ja kirkkaalla valolla laittaa ultralaitteen juurikin sinne. Siihen aina säpsähdän ja olen yöllä kuolla nauruun! :-D
Kaikkea kanssa.. Mutta onneksi se on vain unta, - toivottavasti ei enneunta! Tämän teksin kirjoittaessani oli pakko tarkistaa, että todellakin, näitä laitteita voi ostaa itselle! Hintaan 8000€... Eli ehkä maksan mielummin hinnan lääkärille kuin lähdemme leikkimään kotona lääkärileikkejä!

Mutta siis, vielä hyväntuulista höpöttelyä täällä ja touhukasta viikkoa odotellen eteenpäin.
Toivon vain, että saisin pysyä näissä pilvilinnoissani...


Suunnittelin, että soittaisin huomenna keskussairaalaan kysyäkseni miten toimin kun raskaustestin olen saanut tehdä. Mitä sitten tapahtuu?! Jos on niin tai kun on näin, niin mitä sitten? En tahtoisi tehdä sitä vielä perjantai- aamuna, että en joutuisi elämään asian kanssa työpäivääni heti perään. Miten mieleni antaa olla testaamatta perjantaina, kun saan, ja miten mieleni kykenee testamaan ylipäätään koskaan?


APUA!

2 kommenttia:

tyttöankka kirjoitti...

Voi miten jännittävää aikaa! <3 Toivon niin kovin paljon, että saisit jatkaa pilvilinnoissasi! Minullakin on hyvä tunne teidän puolesta!

Tuulen kuiskaus kirjoitti...

tyttöankka; kiitos <3
Tsemppiä odotukseesi!!