sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Tuulet kuljettavat..

Eteenpäin


Eilen teimme sen päätöksen, että eteenpäin mennään. Ja sitten sitä lähdettiinkin tohinalla. Varasimme nettilabrasta ajan viime viikkoisiin lähetteisiin verikokeisiin ja klamydianäyttesiin. (Oikeasti, jos siitä tulisi jotain muuta vastaukseksi, kuin puhdas positiivinen, olisi suhteemme tässä. En kestäisi edes kuvitella muuta!) Ja onnistuneesti saimmekin ajat heti maanantai- aamulle. Jes! Viimein jokin asia etenee. Mutta kuten perhesuunnitteluneuvolan lääkäri totesi, se ei vielä merkitse juuri mitään, koska jonot ovat pitkät. Kun saamme varmistuksen tuloksista, eli kilpirauhastesteistä sekä klamydianäytteistä, voimme vain odotella vuoroamme. Totesipahan lääkäri myös, että seksilakko kannattaa aloittaa. -Jep! Ei mitään, niinhän niitä lapsia syntyykin. 

Eilen kuitenkin teimme ensimmäisen ison ratkaisun omalle päällemme sopivalla tavalla. Varasimme netistä www.ava-klinikka.fi tampereelle ensimmäisen tutkimuskäynnin. Ava- lapsettomuusklinikka vaikuttaa erinomaiselta ja olen saanut puhelimitse heiltä arvokasta elämän oppia sekä pysähtyneisyyttä elämämme isoimpaan asiaan. Viimein tuntui, kuin joku ymmärtäisi ammattilaisistakin oikeasti, millaisen helvetin kanssa painimme. 

Onko teillä kokemuksia AVA- klinikan toiminnasta?
Aikoja oli hyvin tarjolla ja valitsimme parin viikon päähän sopivan päivän. Se tarkoittaa sitä, että joudumme olla kumpikin palkattomalla vapaapäivällä omista töistämme ja lähteä täältä monen sadan kilometrin päästä ajelemaan aamutuimaan Tampereelle, mutta luulisin (?!) sen olevan sen arvoista. Edes puolentunnin tähden, jos vain saamme apua.

Aurinko alkaa paistaa risukasaankin ja viikolla tapaamani ystävän kanssa ajatusten vaihtaminen sekä mieheni kanssa yhteisen maailman punominen kiinni on tuonut tänä viikonloppuna valtavan suuria ja tärkeitä hetkiä elämäämme.

Life is now. 

Ei kommentteja: