sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Folliikkelipäivitys

Olen tyystin unohtanut purkaa mielestäni folliikkeelin, eli tämän munasoluni toiminnan seuraamisen.

Tässä siis ollaan. Kiertopäivä 10 oli reilu viikko sitten ja voin kertoa, että kyllä: Makuuhuoneenpuolella on kotitehtäviä nyt hoidettu. Jälki- istunnossakin on välillä istuttu ja tehtävien pariin jälleen siirrytty, mutta laiskanläksyäkin oli. Tuloksia en tosin uskalla toivoa.

Jossain kohdin jo mieleni valtasi rauhaisan ihana haavekuva jouluaattoaamusta, kun herään tossutellen asunnossamme kylpytakki päällä lämmittäen saunaa ja keitellen riisipuuroa, kävisin välissä tekemässä testin. Sellaisen ihan pienen testin, joka näyttäisi sitten hymynaamaa. Ihan nopeasti vain antaisin sen muuttaa koko loppuelämämme ja antaa meidän perheellemme paras  mahdollinen joululahja.

Niin sellaista kuvittelin. Ehkä kuitenkin teen, kuten aikaisemmassa kirjoituksessani totesin; annan myös itselleni joulurauhan. Niin ihanaa, kuin pumpulissa olisikaan elää, ei tällaiset toiveet ole maanpäällisessä helvetissä eläville tarkoitettuja toteutuksia.

Eiköhän tuo folliikkeli ole jo muihin helminauhassa asuviin helmeihin uponnut ja pian putoaa kuukautisina ulos terolutien avulla. 

Ei kommentteja: