torstai 29. elokuuta 2013

ällöttävä olo.

Koko päivä on ollut kamala. Menkkoja odotellessa; oksettaa,  kiertää vatsassa ja on niin menkkamaisen inhotusolo, että huudan vain sisältä niin lujaa kuin pystyn! Ei ole pilvilinnaa enää ei.

Testit saanee siirtää sivuun??

7 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Älä vielä pilvilinnasta pois tuu, vasta sit kun on sille aihetta. Toivottavasti ällö olo oliski jotain muuta...

tyttöankka kirjoitti...

Jäitä hattuun <3. Siltä se raskautuminenkin tuntuu. Että menkat alkaa ihan just ja samanlainen menkkaturvotus ja kipu.

Älä vielä luovu toivosta.

Toivon kovasti teidän puolesta.

Tuulen kuiskaus kirjoitti...

Kiitos ihanat <3 Vielä jännitän... Olen tullut mieheni kanssa äitini luo yöksi, että en tekisi aamulla testiä. Olen päättänyt olla sinni lauantaihin saakka ja kauhukuvia nähden siitä punaisesta viirusta.

Toisaalta, siskoni äsken hänen luotaan poistuessani, pukkasi matkaani raskaustestin... Varmuuden vuoksi! Voi taivas tätä elämää.... Päänihän hajoaa!!

Melinda kirjoitti...

Älä menetä toivoasi! Jännittäviä tunteja jäljellä. Menkkaolot liittyi munkin raskautumiseen, selkää ja mahaa juili. Kun ne oli ohi kesti pitkään odotella raskausoireita, tosin sulla jo ne tissit ja huono-olo, nekin ovat raskausoireita! Iik, se testi varmaan kuumottelee siellä kassissa!

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä jaksaa pitää pää kasassa, edelleen toivon niin kovasti teidän puolesta!! Niinkuin tyttöankka sanoi, nuo voi olla ihan yhtä hyvin merkkejä raskautumisesta. Voimia, täällä ollaan hengessä mukana ❤ -lilla

Tuulen kuiskaus kirjoitti...

IIIIIIIIIIK!

Unknown kirjoitti...

Täällä ollaan kans hengessä mukana. Muistelin että testaus olis niinku tänään ja tulin kurkkimaan ;) mutta vielä jännitys siis jatkuu. Tsemppiä!